Praktiskt

Tid: 27-29 april, med start fredag kväll och avslutning söndag eftermiddag, se programmet för detaljer.

Plats: Arena: Första Lång, Första Långgatan 17b, Göteborg och Kvinnofolkhögskolan, ingång från Masthuggstorget. 

Språk: Några presentationer kommer att hållas på engelska, andra på svenska. Diskussionerna kommer främst att vara på svenska. Kontakta oss för detaljer och om du eller någon annan önskar tolkning, så ska vi försöka lösa det.

Tillgänglighet: Lokalen är tillgänglig för rullstol och permobil. Handikapptoalett och hörslinga finns. Har du frågor, hör av dig.

Deltagaravgift: 120–200 kronor för hela konferensen, se anmälningsformuläret för enstaka dagar. Om du vill delta men inte möjlighet att betala deltagaravgiften, kontakta oss på anmalan@demokratisering2018.se. 

Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret och betala deltagaravgift. Vi tar emot anmälningar så länge det finns plats, då antalet platser är begränsat. Sista dagen för anmälan med mat är onsdag 25 april..

Barnaktiviteter och lekhörna – ta med barnen! Barn från 3 år och uppåt. Anmäl i förväg till kontakt@demokratisering2018.se, eller på telefon till Malin, 070-587 88 47, så stämmer vi av. Lekhörna med leksaker/pyssel finns hela helgen. Tveka inte att höra av dig med frågor!

Kontakt: kontakt@demokratisering2018.se

Hjälpa till!

Det finns många saker att hjälpa till med både inför, under och efter konferensen. T.ex. affischering, ställa i ordning lokalerna, barnaktiviteter, dokumentation, samtalsledning, fixa fest m.m. Alla handtag behövs och är värdefulla! Vi kan inte göra detta ensamma, bara tillsammans

Meddela oss att du är intresserad av att hjälpa till genom att klicka på bilden och lämna din kontaktuppgifter så hör vi av oss.